încarc
DESPRE NOI

SALUT!

SOCIETATEA CARE ȚINE CONT DE SOLICITĂRILE CLIENTULUI ATUNCI CÂND CONFIGUREAZĂ SOLUȚIILE DE SECURITATE

Gombos Security oferă o gamă largă de servicii de securitate, atât la nivelul județului Mureș, cât și la nivel național.

  • Pază automatizată
  • Monitorizare
  • Intervenție rapidă
  • Pază umană

20 de ani de experiență

01

SCURT ISTORIC

Gombos Security a fost înființată de fostul campion mondial la Wu-Shu, dl. Gombos Attila, care și-a dedicat toată ambiția succesului companiei

02

SOCIETATE LICENȚIATĂ

Pentru a funcționa legal, societățile de pază sunt obligate să dețină o licență emisă de IGPR, document de care Gombos Security dispune

03

COMPANIE DE TOP

Ani la rând, Gombos Security a fost mereu în topul societăților de pază din județul Mureș, fapt demonstrat de numeroasele diplome obținute

POVESTEA

GOMBOS SECURITY

ECHIPĂ DEDICATĂ

DEPARTAMENTE

FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Întrebări întâlnite frecvent de clienți existenți și potențiali

20 Ani de experiență

200 Angajați

2000+ Clienți satisfăcuți

Dispeceratul Gombos Security este pregătit să monitorizeze orice model de sistem este compatibil cu modulele de comunicație existente pe piață.
Tarifele serviciilor noastre variază în funcție de natura și dimensiunile obiectivelor. Pentru mai multe detalii în acest sens, contactați-ne!
Instalăm orice fel de sistem de securitate existent pe piață, atât sisteme de alarmă, cât și sisteme de supraveghere video.
Conform legislației în vigoare, timpii de intervenție nu trebuie să depășească 15 minute în mediu urban și 30 minute în mediu rural, însă societatea dispune de o flotă auto impresionantă, motiv pentru care timpii de intervenție sunt mai mici.